BG

Само за Чистофайници

Магазини Чистофайници са създадени с много любов и желание да подберем най-добрите продукти, които намаляват всекидневните ни усилия в борбата с поддържането на дома и работното място.

Прах, мазнини, котлен камък и ръжда - за всички досадни поводи за ежедневното почистване има ефикасен препарат. Важното е да открием кой е най-подходящият за нас и да намалим времето, което прекарваме в чистене. С подходящите средства постигаме няколко цели наведнъж - печелим ВРЕМЕ, спестяваме ПАРИ, намаляваме УСИЛИЯТА, постигаме БЛЕСТЯЩИ резултати.

Нашите консултанти с най-голямо желание ще ви въведат в разноообразния свят на битовата химия, ще ви дадат безценни съвети за използването на продуктите, ще ви предложат най-иновативните технологии, за да направите своя информиран избор.

От 2017г. магазините са фирмени за холандската марка почистващи препарати HG, позиционирани във високия професионален клас продукти, ориентирани към бита. Част от тях са без аналог на българския пазар. За директна поръчка на HG продукти, без нужда от регистрация в сайта, моля, влезте в Каталог и натиснете банера на HG.

Ние сме с вас, за да направим почистването удоволствие!