BG

Добре дошли!

От 2013 магазин "Чистофайници" в кв. Белите брези на ул. "Нишава" 43 предлага на клиентите си перилни и  почистващи препарати с изключително високо качество и разумни цени. 

От началото на месец септември 2020 можете да намерите всички продукти и в новия ни магазин на адрес: кв. Борово, ул. Природа 2, срещу Топлофикация.

Седем дни седмично от 10:30 до 19:30 часа можете да получите информация за предлаганите продукти и конкретни съвети за употребата им от опитните консултант- продавачи.

Във фирмените за марката HG магазини "Чистофайници" ще откриете пълната гама продукти на холандската марка HG (над 160 продукта) за почистване на дома с професионално качество. За директна поръчка на HG продукти, без нужда от регистрация в сайта, моля, влезте в Каталог и натиснете банера на HG.

Магазини "Чистофайници" са единствените на територията на гр. София, в който можете да намерите 100% хипоалергенните перилни препарати на италианската марка Sempre di Piu. Това е богата серия от перилни и почистващи препарати, създадени с грижа за Вашето здраве и околната среда. Продуктите са наливни и се предлагат в различни разфасовки от 100 мл до 1 л.