BG

Добре дошли!

От 2013 г. магазин "Чистофайници" в кв. Белите брези на ул. "Нишава" 43 предлага на клиентите си перилни и почистващи препарати с изключително високо качество и атрактивни цени. 

От 08.09.2020 г. можете да намерите всички продукти и в магазина ни в кв. Борово, ул. "Природа" 2, срещу Топлофикация.

От 01.11.2023 г. за Ваше удобство работи и новооткритият магазин от семейството на "Чистофайници" в кв. Манастирски ливади-запад, ул. "Пирин" 87.

Седем дни седмично от 10:30 до 19:30 часа можете да получите информация за предлаганите продукти и конкретни съвети за употребата им от опитните консултант-продавачи.

Магазини "Чистофайници" са фирмени за марката HG. Тук ще откриете пълната гама, включваща над 160 продукта на холандската марка HG  за почистване на дома с професионално качество. За директна поръчка на HG продукти, без нужда от регистрация в сайта, моля, влезте в Каталог и натиснете банера на HG.

В магазини "Чистофайници" можете да намерите перилни и почистващи препарати на всички водещи марки, внесени директно от пазарите на Великобритания, Германия, Австрия, Нидерландия, Белгия, Испания и Гърция, както и подбрани продукти на най-добрите български производители, създадени с грижа за Вашето здраве и околната среда.